تبلیغات
..:: پایگاه اینترنتی حضرت فاطمه الزهرا (س) ::.. - آجیل‌ تازه را چگونه تشخیص دهیم؟ ‌

..:: پایگاه اینترنتی حضرت فاطمه الزهرا (س) ::..

درباره ما

بسم رب الزهرا دوستان قدم بر روی دیده ی ما گذاشتید و منت گذاشتید
این وبگاه متعلق به حضرت فاطمه زهرا(س) میباشد پس ما نیازمند یاری و همکاری
صمیمانه ی شما ها هتسم تیم مذهبی ما طراحی های
رایگان هم انجام میدهد با ما تماس بگیرید
info@mohadaseh.ir/نظرات وبگاه
سامانه پیامکی:
50002010099745

نویسندگان

موضوعات مطالب

پیوندهای روزانه

لینک های ویژه

آماروبلاگ

کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

دیگر امکانات

مطالب اخیر وبگاه

لینک دوستان وبگاه

آرشیو مطالب

نظرسنجی

وبلاگم چطوره؟






برچسب‌ها

طراح قالب

ثامن تم؛مرجع قالب و ابزار مذهبی وبلاگ و سایت
شهادت امام علی (ع) تسلیت ... شهادت امام علی (ع) تسلیت ... شهادت امام علی (ع) تسلیت ...
آجیل‌ تازه را چگونه تشخیص دهیم؟ ‌





یک کارشناس با اشاره به رونق بازار خرید آجیل در ایام مانده به عیدنوروز، اظهار کرد: متاسفانه این امر موجب شده تا برخی افراد سوءاستفاده کرده و بدترین و نامرغوبترین اجناس خود را وارد بازار کنند و آجیل چند سال مانده و کهنه را برای فروش عرضه کنند.



این افراد عمدتا برای فروش آجیل‌ کهنه خود آن را رنگ می‌کنند و به همین علت توصیه می‌شود مردم از خرید آجیل‌های رنگ‌شده و براق خودداری کنند.
 

وی با بیان اینکه هیچ رنگ‌مجازی برای آجیل وجود ندارد، اظهار کرد: استفاده از رنگ در آجیل 100درصد غیرمجاز بوده و استفاده از آن می‌تواند مصرف‌کننده را با مخاطراتی از جمله ایجاد حساسیت و آلرژی، کهیر، مسمومیت‌های حاد و سرطان مواجه کند همچنین استفاده از این رنگ‌های غیرمجاز در کودکان موجب عارضه بیش‌فعالی می‌شود آجیل‌کهنه بدون‌رنگ نیز همین عوارض را در پی دارد و می‌تواند موجب ناراحتی‌های گوارشی و اسهال و استفراغ نیز در فرد شود، اظهار کرد: متاسفانه علاوه بر رنگ از نمک بسیار هم برای سنگین‌کردن وزن آجیل‌کهنه و نیز آبلیموی کهنه جهت ترش مزه‌کردن آن نیز استفاده می‌شود که این دو نیز عوارض خاص خود را دارند از همین رو تشخیص و خریداری آجیل‌ تازه از اهمیت بسیاری برخوردار است  وی تست‌کردن رنگ آجیل را یکی از راه‌های تشخیص آجیل‌ تازه عنوان کرد و افزود: برای این کار باید تعدادی آجیل را برای مدتی در دست نگه داشته تا در دست رطوبت ایجاد شود و با ایجاد رطوبت چنانچه آجیل رنگ شده باشد، دست‌ فرد رنگی می‌شود.

 
میرمعینی راه‌ دیگر تشخیص آجیل‌ تازه را بو‌ کردن عنوان کرد و افزود: آجیل‌ تازه بوی تندی، ترشیدگی و کهنگی نمی‌دهد.

 
وی با بیان اینکه آجیل باکیفیت شور نبوده و کمتر بو داده شده است، اظهار کرد: افراد باید به ظاهرآجیل توجه ویژه‌ای داشته باشند، زیرا وجود حفره، کپک و رنگ‌های مات بر روی آجیل نشان از کهنگی و فساد آن دارد.

 
مدیرنظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: افراد همچنین باید از خرید آجیل‌های بسیار زرد و براق خودداری کنند، زیرا این نوع آجیل‌ها اغلب رنگ شده هستند.
 

میرمعینی در همین راستا بر خرید آجیل از فروشگاه‌های معتبر تاکید کرد و از همه افراد خواست تا به هیچ عنوان از دوره‌گردها خرید نکنند.
 


در صورت بروز هر‌گونه مشکلی در آجیل می‌توان آن را از فروشگاه مربوطه پیگیری کرد، اما چنانچه آجیل از دوره‌گردها خریداری شود، امکان پیگیری آن وجود ندارد

نویسنده علی خاطری در ساعت 14 و 16 دقیقه و 02 ثانیه | نظرات()
شنبه 7 مرداد 1396 ساعت 00 و 34 دقیقه و 51 ثانیه
Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
I'll make sure to bookmark it and return to read more of your
useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.
پنجشنبه 29 تیر 1396 ساعت 05 و 01 دقیقه و 50 ثانیه
Does your website have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to shoot
you an email. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.

Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.
چهارشنبه 30 فروردین 1396 ساعت 22 و 14 دقیقه و 52 ثانیه
What's up to every one, for the reason that I am truly eager of reading this blog's post
to be updated regularly. It consists of nice data.
شنبه 19 فروردین 1396 ساعت 14 و 43 دقیقه و 52 ثانیه
Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?
شنبه 12 فروردین 1396 ساعت 14 و 00 دقیقه و 31 ثانیه
I pay a visit every day some blogs and information sites to read
articles, however this web site presents quality based writing.
یکشنبه 17 اسفند 1393 ساعت 11 و 41 دقیقه و 14 ثانیه
بازدید وبلاگت کمه ؟
میخوای بازدیدت رو زیاد کنی؟
یه راه آسون و بدون هزینه واست دارم.
تبادل لینک کن
با وبلاگ من ( چون مخصوص تبادل لینک و افزایش بازدیده )
شنبه 16 اسفند 1393 ساعت 16 و 38 دقیقه و 20 ثانیه
یه وبلاگ طراحی کردم و تمام کسایی که وبلاگ خوب و باحال دارند رو دعوت به تبادل لینک کردم . از تو هم دعوت می کنیم به جمع ما بیای
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد...
طراحی و بهینه سازی قالب : ثامن تم ( علیرضا حقیقت )